El "Balears" a l'orella

Anava en Pep des Ferré s'altra dia perplexe amb les raons de no arribar als nous votants..

Al respecte recordava Elias Canetti una nurse anglesa de la seva infancia vienesa: decidida a convertir-lo d'amagat de la seva familia jueva, li enssenyà els "meravellosos " himnes del "Book of common prayer". Quan els pares se'n assabentaren i tot es descobrí, fou despedida, pero Canetti fins el final de la vida recordà sense cap greuge els detalls de la liturgia anglicana.

No es que en Jose Juan s'hagi de mirar les cançoniues de bressol que el seu partit hagi emparat durant els anys de competencies educatives....amb el discurs centrat en els aspectes formal de la elecció paterna i oblidant els continguts. Pero si es mira els continguts transverssals de la LOGSE..es trobarà amb que la situació de fet es d'un adoctrinament per eliminació : cas de que cada escola no prengui una decissió expresa d'exposar els valors consservadors. Un sistema educatiu sectari per parcial.

Ja que no será na Mari Paaaau qui ens canti el non-non, potser seria hora de mirar-ho... Tant el Partit Conservador britànic com el Republicà trobaren un moment per llevar-se la cofoïa etiqueta de "Stupid Party".

P:S.Començar per que els Reis Mags no porten joguines, l'Amo no es el dimoni, la globalització ajuda al desenvolupament, etc: aquí....Llastima perdre la inocencia